donderdag, October 19, 2017
Text Size
praktijklogo.png

Voor wie

In mijn praktijk behandel ik in principe iedereen die zich niet optimaal gezond voelt. Zowel jong als oud. 

De mens van tegenwoordig krijgt heel wat prikkels te verwerken. Stress op het werk, problemen op school, ruzie, ongezonde voeding, luchtvervuiling, enzovoort. Soms kan ons wezen dit niet meer aan en raakt het uit balans. Er kunnen allerlei klachten ontstaan, zowel lichamelijk als geestelijk, bijvoorbeeld:

- Pijnklachten
- Spijsverteringsklachten
- Vermoeidheid
- Burn-out/overspannenheid
- Allergie├źn en infecties
- Huidklachten
- Overgewicht
- Spier- en gewrichtsklachten 
- Slaapstoornissen
- Depressie
- Angsten
- Overgevoeligheid

Om deze klachten te genezen zal men de balans moeten herstellen. Dit kan het beste door de oorzaak van de klacht aan te pakken en het zelfgenezend mechanisme van het lichaam te stimuleren.

In mijn praktijk behandel ik de Zieke in plaats van de Ziekte. Ieder mens zit anders in elkaar en dezelfde ziekte kan bij twee verschillende mensen een andere oorzaak hebben. Om de oorzaak van de ziekte te achterhalen zullen we samen de verschillende delen van uw wezen onder de loep nemen.

- Lichamelijke deel
- Emotionele deel
- Mentale deel
- Spirituele deel

Het eerste consult zal bestaan uit een kort vraaggesprek waarin we gezamenlijk proberen om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Aan de hand van de uitkomst van het gesprek zal ik een therapieplan opstellen met daarin de therapie├źn die het beste bij u en uw klachten aansluiten. En dan gaan we meteen aan de slag.

foto voorwie klein 

foto-tuina2-klein.jpg

Aanbod voor bedrijven

Back to Top