De weg naar gezondheid, innerlijke vrede en levensvreugde.

 

 

 

 
 

Touch of Matrix™

Touch of Matrix™ is een methode die ontwikkeld is door Gunther de Jong en Peter Rombouts. De methode is gedeeltelijk gebaseerd op de quantumfysica. Deze wetenschap heeft ontdekt dat alles bestaat uit trilling en informatie. Deze trilling en informatie kun je veranderen door middel van je intenties. Verder is alles met elkaar verbonden door middel van een morfogenetisch veld, een netwerk van verbindingen. Hierdoor is alle informatie die je nodig hebt beschikbaar.

Je gaat in contact met je Ware ik, waardoor je verstand tijdelijk wordt uitgeschakeld. Dan wordt je je bewust van je klacht of probleem, we halen deze (oude) informatie weg, formuleren welke informatie we daarvoor in de plaats willen hebben, maken contact met het veld waarin deze informatie beschikbaar is en laten het gewoon gebeuren. Dit gaat dan helemaal vanzelf. Je keert weer terug naar de blauwdruk van je lichaam zoals deze hoort te zijn.

Met deze methode kun je heel simpel binnen enkele seconden scheefstanden in het skelet corrigeren, zodat je het lichaam in balans brengt. Verder kun je het toepassen op allerlei problemen waar mensen mee kunnen zitten, zowel op lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied.

Meer informatie vind je op de site van Touch of Matrix.

terug

foto bekken check foto touch of matrix

 

 

 

 

 

 

 

"

 

 

 

 

Wat het leven boeiend maakt is de constante creativiteit van de ziel."

Deepak Chopra