De weg naar gezondheid, innerlijke vrede en levensvreugde.

 

 

 

 
 

Voor wie?

In mijn praktijk behandel ik in principe iedereen die zich niet optimaal gezond voelt. Zowel jong als oud.
De mens van tegenwoordig krijgt heel wat prikkels te verwerken. Stress op het werk, problemen op school, ruzie, ongezonde voeding, luchtvervuiling, enzovoort. Soms kan ons wezen dit niet meer aan en raakt het uit balans. Er kunnen allerlei klachten ontstaan, zowel lichamelijk als geestelijk, bijvoorbeeld:

- Pijnklachten
- Spijsverteringsklachten
- Vermoeidheid
- Burn-out/overspannenheid
- AllergieŽn en infecties
- Huidklachten
- Overgewicht
- Spier- en gewrichtsklachten
- Slaapstoornissen
- Depressie
- Angsten
- Overgevoeligheid

Om deze klachten te genezen zal men de balans moeten herstellen. Dit kan het beste door de oorzaak van de klacht aan te pakken en het zelfgenezend mechanisme van het lichaam te stimuleren.

In mijn praktijk behandel ik de Zieke in plaats van de Ziekte. Ieder mens zit anders in elkaar en dezelfde ziekte kan bij twee verschillende mensen een andere oorzaak hebben. Om de oorzaak van de ziekte te achterhalen zullen we samen de verschillende delen van uw wezen onder de loep nemen.

- Lichamelijke deel
- Emotionele deel
- Mentale deel
- Spirituele deel

Het eerste consult zal bestaan uit een kort vraaggesprek waarin we gezamenlijk proberen om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Aan de hand van de uitkomst van het gesprek zal ik een therapieplan opstellen met daarin de therapieën die het beste bij u en uw klachten aansluiten. En dan gaan we meteen aan de slag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"De mens heeft zichzelf onterecht vereenzelvigd met de pseudo-ziel of het ego. Als hij zijn gevoel van identiteit verplaatst naar zijn ware wezen, de onsterfelijke Ziel, dan ontdekt hij dat alle pijn onecht is. Hij kan zich de staat van lijden zelfs niet langer meer voorstellen."

Paramahansa Yogananda