• ELmotion 15 jarig jubileum

  ELmotion 15 jarig jubileum

  Op 1 april 2023 bestaat mijn praktijk precies 15 jaar! Op 1 april 2008 begon ik mijn praktijk in Geldrop. Toen nog onder de naam Praktijk voor Natuurgeneeskunde Ellen Kuijer. Ik was net klaar met mijn opleiding en wilde maar één ding: mensen helpen met hun gezondheid. Ik begon in mijn flatje en bouwde langzaamaan een vaste klantenkring op. In eerste instantie werkte ik nog volgens de vaste structuur die ik tijdens mijn opleiding had geleerd. Aangevuld met mijn eigen ervaring met NEI (Neuro Emotionele Integratie) die ik van mijn moeder heb geleerd. Maar al snel vond ik mijn eigen weg en Read More
 • Massages en coaching door ELmotion

  Massages en coaching door ELmotion

  Last van pijnlijke spieren en gewrichten? Moeilijk slapen? Vermoeidheid, somberheid, overbelasting? Of heb je last van onzekerheid, angsten, onverwerkte emoties? Of ben je gewoon aan ontspanning toe?Lichamelijke en geestelijke klachten belemmeren ons om volop te leven, om dat te doen wat je graag zou willen doen. Ik kan je helpen om hier verandering in te brengen! Dit doe ik door middel van massages, coaching en energetische behandelingen. Hierdoor voel je je soepeler, vitaler, energieker en meer in je kracht. En wie wil dit nou niet? Read More
 • 1
 • 2
 • Massages

  Massages

  Heb je last van gespannen spieren? Rugpijn, pijn in de nek, hoofdpijn, RSI klachten, slapeloosheid, fibromyalgie of andere stress gerelateerde klachten? En wil je hier graag vanaf? Klik dan hier voor de verschillende soorten massages die hierbij zouden kunnen helpen. Read More
 • Coaching

  Coaching

  Heb je lichamelijke, emotionele of mentale problemen? Pijn, angsten, onzekerheden, verdriet, of wordt je gek van al je malende gedachtes? Klik dan hier. Read More
 • Energetische behandelingen

  Energetische behandelingen

  Het menselijk energiesysteem is een complex geheel. Alle informatie over jezelf ligt hierin opgeslagen. Dus ook de oorzaak van je klachten. Door hier meer stroming in te brengen ontstaat er bewustwording en kunnen klachten verminderen. Wat er precies gebeurt is soms lastig uit te leggen, je kunt dit het beste zelf een keer ervaren! Read More
 • 1

Klik hier voor informatie over

Laatste nieuws

Reviews van klanten

Blogartikelen

 

 

 • Ondersteunende methoden

  Ondersteunende methoden

  Naast massages, coaching en energetische behandelingen maak ik soms gebruik van ondersteunende methoden. Wil je meer weten? Klik dan hier. Read More
 • 1

 

meditation 1287207 1280Wetenschappers in de USA hebben ontdekt dat mensen die dagelijks mediteren beter beschermd zijn tegen een Covid-19 infectie. Tijdens een advanced meditatie week van dr. Joe Dispenza hebben ze o.a. het bloed onderzocht van honderden deelnemers. Na een week mediteren en lessen over deze meditaties hebben ze een verhoogde concentratie van het eiwit SERPINA5 gevonden in het bloed. Dit eiwit blijkt ervoor de zorgen dat het virus een cel niet binnen kan dringen, waardoor de persoon niet of nauwelijks ziek wordt.

Dr. Joe Dispenza
Dr. Joe Dispenza is een Amerikaanse chiropractor en neurowetenschapper die al jarenlang onderzoek doet naar de hersenen. Hij legt in zijn lessen uit hoe de hersenen werken, hoe je gedachtes en emoties werken en hoe die van invloed zijn op je leven. Hij heeft meerdere boeken geschreven over deze onderwerpen en vele tientallen meditaties ontwikkeld, die je helpen om je eigen leven te creëren. Veel van zijn meditaties zijn gericht op het creëren van hart- en hersencoherentie, een staat waarin hart en hersenen optimaal met elkaar samenwerken en op elkaar zijn afgestemd.

Hij is ervaringsdeskundige. Bij een ongeluk tijdens een triatlon brak hij zijn rug, waardoor hij niet meer kon lopen. Een operatie zou een kleine kans op herstel geven. Hij besloot om de operatie niet te laten doen en heeft via meditatie zijn rug weer helemaal genezen.
Hij geeft nu advanced workshops over de hele wereld, waarin hij uitlegt hoe mensen zelf bovennatuurlijke resultaten kunnen bereiken. Tijdens deze workshops worden allerlei metingen verricht, waardoor de effecten van de meditaties op fysiek gebied ook aangetoond worden.

laboratory g7c423a0d1 1280Het onderzoek
Nu de hele wereld al ruim 2 jaar in de ban is van het Covid-19 virus, was het natuurlijk ook interessant om te zien wat voor effect de meditaties hadden op dit virus. Een heel team van artsen heeft hier tijdens de advanced workshops onderzoek naar gedaan.

Uit vragenlijsten onder de deelnemers, bleek al dat dagelijkse meditatie ervoor zorgde dat mensen minder ziek werden van Covid-19. Maar de wetenschappers wilden weten wat er in het lichaam gebeurde van deze mensen. Dus hebben ze voor- en na de workshop bloed afgenomen van de deelnemers. Vervolgens hebben ze een virus ontworpen wat er hetzelfde uitziet als Covid-19, maar vanbinnen een rode kleurstof had, zodat ze het op onderzoek konden zien. Dit virus hebben ze in het afgenomen bloed van de mensen die een week lang gemediteerd hadden, gebracht. Wat opviel was, dat het virus de cellen niet binnen ging, terwijl dit bij de controlegroep, die niet gemediteerd had, wel het geval was. Het virus bleef als het ware plakken op de cellen, in plaats van de cellen binnen te dringen.

Daarna hebben ze onderzocht wat er nu eigenlijk voor zorgde dat dit zo gebeurde. En toen hebben ze een eiwit ontdekt, SERPINA5. Dit eiwit blokkeert de stof TMPRSS2. Deze stof knipt als het ware de spike-eiwitten door waarmee het virus zich aan een cel hecht, waardoor het virus een cel kan binnendringen. Als dit niet wordt doorgeknipt, komt het virus dus ook de cel niet in.

Als controle hebben ze toen nog SERPINA5 toegevoegd aan het bloed van een controlegroep en toen bleek dat hetzelfde effect te hebben.

Dit eiwit wordt in verband gebracht met de regulatie van meerdere ziekteprocessen in het lichaam, onder andere bij kanker, ziekte van Alzheimer, Multiple Sclerose, spijsverteringsziekten, auto-immuunziekten. Momenteel wordt onderzocht hoe dit eiwit kan worden ingezet als geneesmiddel van deze ziekten. Het onderzoeksteam dat samenwerkt met Dr. Joe Dispenza gaat zich komend jaar richten op het genezen van kanker. Er zijn al vele verhalen bekend van mensen met fase 4 kanker, die na het volgen van een advanced workshop en het ontvangen van een coherence healing wonderbaarlijk zijn genezen van kanker in een vergevorderd stadium. Hoe mooi zou het zijn als ze het werkingsmechanisme hierachter kunnen aantonen, zodat dit op grote schaal kan worden ingezet!

Uit eerdere onderzoeken is al gebleken dat dagelijkse meditatie invloed heeft op je IgA gehalte in je bloed. Deze stof is betrokken bij de eerste afweer tegen ziekteverwekkers. Het versterkt dus je immuunsysteem.
Ook blijkt dat dagelijkse meditatie je darmflora positief beïnvloed en ook je darmflora speelt een belangrijke rol bij je immuunsysteem.

Al met al heeft het mij enorm geïnspireerd en gemotiveerd om door te gaan met mijn dagelijkse meditaties! Doe jij ook mee?

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij

Inschrijven Nieuwsbrief

Over Ellen Kuijer

 • Ellen Kuijer
  Als ik vertel dat ik gezondheidstherapeut ben en een eigen praktijk voor Natuurgeneeskunde heb, krijg ik vaak de vraag hoe Read More
 • 1

Nieuws

 • 1