ELmotion 15 jaar

Op 1 april 2023 bestaat mijn praktijk precies 15 jaar!

Op 1 april 2008 begon ik mijn praktijk in Geldrop. Toen nog onder de naam Praktijk voor Natuurgeneeskunde Ellen Kuijer. 

Ik was net klaar met mijn opleiding en wilde maar één ding: mensen helpen met hun gezondheid. Ik begon in mijn flatje en bouwde langzaamaan een vaste klantenkring op. In eerste instantie werkte ik nog volgens de vaste structuur die ik tijdens mijn opleiding had geleerd. Aangevuld met mijn eigen ervaring met NEI (Neuro Emotionele Integratie) die ik van mijn moeder heb geleerd. 

Maar al snel vond ik mijn eigen weg en mijn eigen werkwijze, waarbij ik voornamelijk massages en NEI-coaching met elkaar combineerde. 

In 2014 liet ik met pijn in mijn hart mijn praktijk en mijn trouwe klanten achter in Geldrop en begon ik opnieuw in Haren. En hier werk ik nu al een aantal jaar met veel plezier. 

Sinds de Corona tijd is er echter wel wat veranderd. Door de lock-downs, ben ik gaan kijken naar andere manieren om mensen te bereiken en te helpen. De tijd die ik één op één aan mensen kan besteden is heel beperkt en als ik meer impact wil maken en meer mensen wil helpen op hun weg naar gezondheid, dan zal ik andere creatieve manieren moeten vinden. 

Ook voel ik steeds meer de drive om alle kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan (en nog steeds op doe 😀) met een groter publiek te delen.

En zo ben ik vorig jaar begonnen met het verdiepen in de wereld van online programma's. Super leuk om te doen! En de mogelijkheden zijn eindeloos, maar er gaat ook heel veel tijd in zitten. Mijn eerste programma 'Van stressed naar Relaxed' is inmiddels helemaal af. En mijn volgende programma hoop ik dit jaar te kunnen maken. 

Maar in de tussentijd heb ik iets leuks bedacht om dit jubileum te vieren.

2 jaar geleden heb ik de kracht van meditatie ontdekt en ben ik me meer gaan verdiepen in wat meditatie voor je kan doen. Hoe dit werkt in de hersenen en wat voor effecten dit heeft op je lichaam, je geest, je gevoel en eigenlijk je hele leven. En de resultaten zijn verbluffend! 

Sinds ik dagelijks mediteer, voel ik steeds meer rust en ontspanning in mijn leven. Ik ben veel minder snel uit het veld geslagen. Ik ben meer gecentreerd en laat me minder beïnvloeden door wat er in mijn omgeving gebeurt. 

Ik voel veel meer LIEFDE voor mezelf en mijn omgeving.
 
En daarnaast ervaar ik steeds meer synchroniciteiten in mijn leven. Dingen komen als vanzelf op mijn pad en puzzelstukjes vallen moeiteloos op de juiste plek. Ik krijg steeds sneller inzichten en antwoorden op vragen waar ik mee rondloop en vaak uit onverwachte hoek. Waardoor mijn vertrouwen in het universum steeds meer toeneemt. 

 
Ook heb ik mensen ontmoet die door middel van meditatie zichzelf genezen hebben van de ergste ziektes (zoals kanker fase 4, ondraaglijke pijn en zelfs erfelijke aandoeningen). 

Ik kan me nu geen leven zonder meditatie meer voorstellen, terwijl ik er eerst helemaal niets mee had. 

En omdat ik hier zo enthousiast over ben en ik weet dat dit voor iedereen zou kunnen werken, wil ik dit met jou delen.

Ik heb een korte meditatie van 15 minuten gemaakt, die ervoor kan zorgen dat je meer VREUGDE in je leven gaat ervaren.

En omdat het mijn jubileum is, is deze helemaal GRATIS. 
 
Een moment van vreugde
 

Je kunt hem hier gratis aanvragen.


Een kwartiertje van positiviteit
een moment van rust 
een moment van vreugde


Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij

Nieuws

  • 1