Loading Theme Customizer. Please wait...

Deze massage bestaat uit twee delen: een scrubbehandeling en een massage met kokosstempels. Eerst wordt de huid met een speciaal scrubstempeltje gescrubt. Dit geeft een stralende huid als resultaat. Het scrubstempeltje is gevuld met vijf ingrediƫnten die tezamen de huid herstellen, ouderdomsverschijnselen voorkomen en het immuunsysteem versterken. Het scrubben verwijdert dode huidcellen en geeft nieuwe energie.

Na de scrubmassage wordt u gemasseerd met pure kokosspempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt. De vrijkomende geur geeft u een exotisch vakantiegevoel. De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Tevens functioneert het als inspiratiebron om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

Meer informatie over de massages van Sabaaydi vindt u op www.sabaaydi.nl.

Review van Hannie Vermeulen:

Sinds een jaar of vier laat ik me zo om de twee weken een Kokos-massage geven door Ellen.
Als je het over genieten hebt...dat is zo heerlijk, dat moet je gewoon eens proberen, ze doet het met zoveel liefde en aandacht, heerlijk gewoon.
Niet alleen is het heel ontspannend maar het is ook nog eens fantastisch voor je huid, terwijl de geur van kokos onderwijl de hele kamer vult.
Ik waarschuw je wel...als je eenmaal een keer zo`n massage gehad hebt verlang je naar meer, het is echt GEWELDIG.

 

foto kokosstempel           foto kokosstempel

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij