Website van ELmotion Massages & Coaching

Nieuw bij ELmotion Massages & Coaching

Vanwege mijn 15-jarig jubileum heb ik voor mijn klanten een meditatie bundel gemaakt voor meer positieve gevoelens in je leven.

We leven in een wereld waar veel angst, onzekerheid en woede heerst. De laatste jaren wordt het nieuws beheerst door Covid, oorlog in de Oekraïne, Boerenprotesten en de klimaatcrisis. Allemaal onderwerpen die voor angst en onzekerheid zorgen en de verdeeldheid in het land vergroten. De chaotische wereld waar we momenteel in leven is vaak onderwerp van gesprek, ook bij mij in de praktijk komt dit wel eens aan bod. Hoe ga je hier mee om?

Mijn manier om hiermee om te gaan, is me vooral te richten op iets positiefs. Dat waar je aandacht aan geeft, dat groeit. Een oorlog of het beleid van de overheid kun je in je eentje niet beïnvloeden. Hier heb je geen controle op. Maar je hebt wel invloed op je eigen beleefwereld en op je eigen gevoelens. Als je je richt op iets positiefs en hier dagelijks veel aandacht aan geeft, dan zul je merken dat dit gevoel in je leven zal toenemen. Je gaat meer gebeurtenissen en ervaringen aantrekken die dit positieve gevoel versterken. Richt je je continu op angst door het nieuws te kijken, dan wordt die angst continu gevoed en zal dit groeien.

Ben jij daarom ook toe aan een beetje meer positiviteit, bekijk dan hier de positiviteitskwartiertjes: 5 meditaties van een kwartier lang voor meer Vreugde, Liefde, Dankbaarheid, Flow en Vitaliteit in je leven. De eerste kun je helemaal gratis luisteren. 

positiviteitskwartiertjes afbeelding

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij