Website van ELmotion Massages & Coaching

header vsnr

Heb jij ook het gevoel dat je te veel moet doen en te weinig tijd hebt?

Voel je je opgejaagd?

Loop je hoofd over? En kun je maar niet tot rust kunt komen.

Heb je het gevoel dat je continu ‘aan’ staat en dat je de ‘uitknop’ niet kunt vinden?

Heb je het gevoel dat je continu aan het jongleren bent om alle ballen hoog te houden?

Zie je wel eens mensen met een druk leven, waarbij alles vlekkeloos verloopt en die er ook nog eens super ontspannen uitzien, en denk je dan ‘hoe doen ze dat?

afbeelding stress

 

In mijn praktijk zie ik dagelijks mensen die last hebben van een of andere vorm van stress.

  • Ervaren pijn en spanning in hun spieren en gewrichten, bijvoorbeeld gespannen schouders, rugklachten, pijnlijke nek, enz.
  • Ze hebben het gevoel dat ze niet goed kunnen doorademen, ze ervaren letterlijk te weinig (adem)ruimte.
  • Ze slapen onrustig en zijn vaak vermoeid.
  • Ze zitten veel in hun hoofd en hebben weinig contact met hun lichaam.

Ik help ze door middel van massage en coaching om weer meer contact te krijgen met hun lichaam, om te kunnen ontspannen en om tot rust te komen. Mijn praktijk is een oase van rust, waar ze even helemaal kunnen resetten. Mijn rustige uitstraling werkt als het ware  aanstekelijk. 

 

 

hand op hart foto 1Maar hoe fijn zou het zijn als je dit ook vanuit je eigen huis zou kunnen? Als je zelf weet wat je kan doen om even helemaal te resetten en tot rust te komen?

Hoe zou het zijn als je je ontspannen en relaxed zou voelen, ongeacht wat er in je omgeving gebeurt?
Hoe zou het voelen om helemaal in balans te zijn?

Natuurlijk zullen er altijd momenten zijn waarin je even aan het wankelen wordt gebracht, maar hoe fijn zou het zijn als je dan de tools hebt om je balans weer snel terug te vinden. Zodat je weet hoe je jouw schip kan laten varen, zowel op een kabbelend beekje als op een stormachtige oceaan.

Wil jij je ook ‘Unshakable’ voelen?

 

Dit kan iedereen leren. Er is namelijk een vaardigheid die jou kan helpen om helemaal ontspannen en relaxed te worden. Een vaardigheid die jou kan helpen om weer je balans terug te pakken als je getriggerd wordt. Maar dit is niet zomaar een methode om te ontspannen. Het is een methode die je kan toepassen op vele gebieden van het leven en die je gaat helpen om je leven te ervaren in een flow.

 

 

 

meditatie

 

Door deze vaardigheid toe te passen

  • Voel je je ontspannen en relaxed
  • ervaar je meer connectie met jezelf en je omgeving
  • ervaar je meer rust in je hoofd
  • heb je weer het gevoel dat je zelf aan het roer staat
  • kun je makkelijker beslissingen nemen
  • kun je makkelijker dingen loslaten

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben gezondheidstherapeut en heb al 15 jaar een eigen praktijk waarin ik mensen help om gezond te worden en te blijven. Mijn expertise is massagetherapie en coaching op het gebied van de connectie tussen lichaam en geest. In mijn werk heb ik al vele mensen mogen helpen om meer ontspannen te worden, gezonder te worden en meer bewust te worden van wie ze werkelijk zijn.

 

Wat anderen zeggen over mijn behandelingen:

“Sinds een aantal jaren kom ik met enige regelmaat bij Ellen in haar praktijk. Wat een fijn, warm en vertrouwd gevoel heb ik altijd daar. Ellen ervaar ik als een enorme lieve steun in soms wat hobbelige tijden. Altijd het juiste passende woord voor mij wat mij veel inzichten heeft gegeven. Ook voor lichamelijke preventie en onderhoud moet je bij Ellen zijn. In een woord heerlijk. Zo dankbaar!!!”

Jacobien

 

“Ellen is in balans en straalt daardoor rust uit. Dit helpt je direct om zelf ook meer in de ontspanning te komen. Ze is professioneel en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ellen richt zich op wat de klant op dat moment nodig heeft op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Door middel van humor, kennis en eigen ervaringen maakt zij duidelijk dat jij zelf grotendeels verantwoordelijk bent voor hoe jij je voelt en hoeveel energie je hebt. Ellen is gespecialiseerd in stressreductie en daar heb ik veel aan (gehad) wegens privéomstandigheden en een geestelijk zware baan.”

Vera

 

“Rust, puur, eerlijk. Ellen is mijn redding. Geen enkele therapeut of arts krijgt voor elkaar wat zij wel kan.”

Magali

 

Omdat ik nog meer mensen wil kunnen helpen op hun weg naar gezondheid heb ik een online programma gemaakt ‘Van Stressed naar Relaxed’. In dit programma ga je leren wat stress is, hoe je stressmechanisme werkt en hoe jij weer controle krijgt over dit stressmechanisme. Zodat jij weer aan het roer komt te staan van jouw leven en makkelijker kunt omgaan met de uitdagingen die op je pad komen.

Het programma bestaat uit 3 modules met elk 2 lessen bestaande uit een video en een werkboek. In de video’s krijg je een stukje theorie, zodat je beter gaat begrijpen hoe jouw lichaam en geest werken en in de werkboeken ga je deze theorie op jezelf toepassen. Daarnaast krijg je elke module een weekoefening, waarin je de vaardigheid gaat leren die jou gaat helpen om meer in balans te komen.

Wil jij ook meer ontspannen door het leven gaan?

Doe dan nu mee met mijn online programma Van Stressed naar Relaxed.

En als je je nu aanmeldt, dan krijg je ook nog de Bonusmodule ‘Creëer je ideale leven’ er gratis bij.

In deze module gaan we nog net een stapje verder en ga je leren hoe je deze vaardigheid in kunt zetten om je eigen creatiekracht te vergroten. En hoe je ervoor kunt zorgen dat er steeds meer ‘toevalligheden’ ontstaan. Dat die dingen die je nodig hebt op het juiste moment op je pad komen. Waardoor je leven een heerlijke flow wordt en je vol vertrouwen je leven kunt leven.

Daarnaast krijg je een tweede gratis Bonus: een geleide meditatie die je kunt luisteren wanneer je maar wilt, waarin alle aspecten van de online training samen komen.

De gehele training kost €247,00

Meld je hier aan.

 

 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij