Korte sessie 60-75 minuten is €60,00

Lange sessie 90-105 minuten is €85,00

(Bij massages is dit inclusief voor- en nagesprek en omkleden.) 

Maak direct online een afspraak in de online agenda

Op al mijn behandelingen zijn de algemene voorwaarden van kracht evenals de de bepalingen uit de privacywetgeving. Heeft u een klacht, dan kunt u de stappen ondernemen die staan beschreven op de site van vbag https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html.

Als u aanvullend verzekerd bent worden mijn therapeutische behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding. Mijn behandelingen vallen onder de prestatiecode 24005. 

De kosten dienen na de behandeling te worden overgemaakt op mijn rekening (eventueel via tikkie of betaalverzoek).

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Anders ben ik genoodzaakt 75% van het behandelingstarief bij u in rekening te brengen. Deze rekening krijgt u niet vergoed van uw zorgverzekeraar. Bij griepverschijnselen geldt deze 24 uur niet, u mag de afspraak dan tot vlak van te voren kosteloos afzeggen. 

Cadeaubon ELmotion

 

 

 

Op zoek naar een leuk origineel cadeau? Geef een keer een massage cadeau. Sinds kort heb ik een officiële ELmotion cadeaubon. Deze kun je bestellen via de mail of telefoon. Ik stuur hem dan via mail of whatsapp naar je toe. Deze kun je dan eventueel zelf uitprinten of digitaal cadeau doen. 

 

 

 

 

 

 

 

Aangesloten bij