Klik hier voor informatie over

Laatste nieuws

Reviews van klanten

Blogartikelen

 

 

Lichaam en geest vormen samen één complex geheel. Ik heb zelf door een ziekteproces op jonge leeftijd kunnen ervaren hoe die twee elkaar beïnvloeden. Als je emotioneel niet lekker in je vel zit heeft dit z'n weerslag op het lichaam. Als je je bewust wordt van wat er daadwerkelijk binnen jezelf leeft op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, dan kun je zelf een betere balans creëren binnen je systeem. Waardoor je beter in je vel komt en je je vitaler en energieker gaat voelen. Het is mijn missie om mensen hierbij te ondersteunen, begeleiden, motiveren en inspireren, zodat ze meer in hun kracht komen en meer vanuit hun eigen authentieke zelf kunnen gaan leven. 
Massage biedt hiervoor een mooie ingang, omdat massage je meer in contact brengt met jezelf. Je gaat voelen waar de spanningen zitten. Sommige punten zijn gevoelig, zonder dat je je hier bewust van was.Je gedachten komen tot rust en je komt meer in contact met je gevoel. Emoties die opgeslgen liggen, kunnen hierdoor ook vrij komen. Met een soepel, flexibel lichaam, krijg je ook een soepelere geest, waardoor je makkelijker om kunt gaan met de uitdagingen die op je pad komen. 
Daarnaast maak ik gebruik van Neuro Emotionele Integratie, Occulo Motoric Regulation en Power-steering om mensen meer bewust te laten worden van de oorzaak van hun problemen. Door mensen een andere kijk te bieden op hun problemen, ontstaat er meer bewustzijn en begrip. Oude patronen kunnen hierdoor worden omgebogen naar andere gedragingen die beter passen bij wie jij bent op dit moment. 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aangesloten bij

Over Ellen Kuijer

  • Ellen Kuijer
    Als ik vertel dat ik gezondheidstherapeut ben en een eigen praktijk voor Natuurgeneeskunde heb, krijg ik vaak de vraag hoe Read More
  • 1